Bananenvoeten

Je zal het haast niet geloven of ervan schrikken. Of denken dat dit gefotoshopt is! Nee, dat is het niet. Hier leef ik al mijn hele leven mee. Als je er heel je leven mee geboren bent, denk je er niet zoveel over na. Maar toch schrik je er soms van als je naar anderen kijkt.

Ooit was er een jochie die zei tegen mij “Hé mama, kijk, hij heeft bananenvoeten!” Moeder schoot gelijk in de verdediging “Nee, dat moet je niet zeggen!” Terwijl ik zoiets had van “Geniaal verzonnen door die koter!” Kinderen zijn heel eerlijk daarin, en open. Ze zeggen precies wat ze denken.

Sommige mensen weten ook niet, hoe ga je met mensen om die ‘anders’ zijn dan anderen. Nou, net zoals iedereen! We zijn eigenlijk niet anders (misschien alleen de voeten dan), maar we zijn net zoals jullie mensen!

Mocht je vragen hebben, stel ze dan! En niet iemand aanstaren of van weglopen. We kunnen het prima uitleggen!
Zou jij het ook leuk vinden om een gastcolumn te schrijven over iets wat jou bezighoudt? Neem dan contact met me op!

2017-06-01T00:00:15+00:001 juni 2017|Persoonlijk|1 Comment

One Comment

  1. Vivian 29 september 2015 at 20:34 - Reply

    Ik kijk altijd heel lief terug als mensen naar mij kijken, haha. En ik krijg ook wel eens vragen van kinderen, het is inderdaad helemaal niet erg om die te beantwoorden. Kinderen zijn daar veel sympathieker in dan volwassenen.

Leave A Comment